De glade firsere.

Vi er i klubben en lille gruppe medlemmer, der har rundet de 80 og stadig er aktive.

 Den 1. juni 2018 udvider vi tennis - superseniorafdelingen 80+ gruppen med endnu et medlem.

Kaj Sommer fylder 80 år.

Kaj er beriget med et meget levedygtigt konkurrencegen, som han dyrker på en god og konstruktiv måde i tennisspillet.

Kaj spiller for at vinde, og det har gennemsyret hele hans sportslige karriere gennem et langt liv med sport som en

meget vigtig del af hans tilværelse.

Kajs stil er med årene blevet mere afdæmpet, men man vil dog stadigvæk på tennisbanen høre nogle brokkerier fra Kaj,

men de er nu for det meste vendt mod ham selv.

Når en bold kikses - og det sker jo - bliver årsagen grundigt analyseret i en dialog med Kaj selv - der må

i hvert fald findes en forklaring på, hvorfor netop den bold smuttede.

Gennem mange år som formand for HIK har Kaj gjort et kæmpe arbejde for Foreningen til gavn for både børn, unge og ældre i Harlev.

Harlev tennisklub vil gerne ønske dig hjertelig til lykke med fødselsdagen og håbe, du vil

få mange gode timer endnu sammen med en flok gode superseniorer.

Stort til lykke Kaj

 -------------------------------------------------------------------------------------

Arne Nielsen

Den 14. maj 2019 blev Arne 80 år, og dermed er der endnu et medlem i gruppen De glade Firsere. Arnes karriere startede for 15 år siden, og man må sige, at han er nået langt med tennisspillet. Det er blevet til utallige doubler, men en single går han heller ikke af vejen for.

Samtidig påtager Arne sig kontakten med Skanderborg Tenniscenter for vintersæsonen og opkræver vinterkontingent, ligesom han hjælper med at holde styr på mærkedage, og hvem der bør have en opmærksomhed. I forbindelse med arbejdsdage på tennisanlægget møder Arne også gerne op.

I sommerperioden er det Arne, som har det store overblik over medlemmernes styrker og svagheder, så han sætter hold på bedste vis.

Vi håber alle på mange gode kampe på tennisbanen de næste mange år.

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Axel Skjødt.

Den 6. juni 2019 kunne vi fejre Axels 80 års fødselsdag. Axel har været med i Superseniorerne siden 1999, og fra 2000 har han også været med i Vintertennis.

Axel har viljen og evnen til altid at komme ovenpå igen efter diverse skavanker. 

Tennisklubben ønsker tillykke med de 80 år og velkommen i De glade Firsere, og samtidig håber vi på fortsat mange gode timer på tennisbanerne.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Palle Refsgaard indtrådte i rækken af De glade Firsere den 8. sept. 2021.

Palle har været aktiv blandt Superseniorerne i ca. 20 år. Han har været primus motor i flere praktiske opgaver, som skulle laves på anlægget. Han bidrager til det gode sociale liv både på og undenfor banen. Selv om diverse skavanker har sat Palle på pauser, har han heldigvis haft viljen og muligheden for at vende tilbage til tennisspillet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Else Nielsen blev den 22.feb. 2022 også en del af De glade Firsere 

Selv om Else lige som mange af andre har været ramt af uheld og medfølgende skavanker, har hun vist, at hun er i stand til at komme tilbage i kampform. Hun er som en korkprop, der altid kommer op igen.

Det er altid en fornøjelse at være sammen med Else på tennisbanen, for hun kæmper til enhver tid for at vinde. Det kan være en lang returnering, som sidder på baglinien eller en kort stopbold, som bliver en vinderbold.

Else har i flere år været Superseniorernes Rengøringsleder, hvor hun laver arbejdsplan for hele sæsonen, så Tennisafdelingen kan være sikker på, at der altid er et rent klubhus, udstyret med kaffe, køkkenruller, sæbe, toiletpapir og andet tilbehør.

Superseniorerne og Tennisafdelingen håber, at Else fortsat kan få mange gode år på tennisbanen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bent Albertsen blev medlem af De Glade Firsere den 21. marts 2022.

Bent har spillet tennis siden klubbens start i 1986, og efter nogle års pause har han været med hos Superseniorerne. Det er en fornøjelse at spille med Bent, som selvfølgelig altid spiller for at vinde, men der er også mange kommentarer til spillet og afgørelserne på banen. Udenfor banen er Bent altid klar kost og gulvskrubbe, og ved kaffebordet bidrager han til det gode sociale liv.

Tennisafdelingen og Superseniorerne håber, der fortsat kan blive mange gode år på tennisbanen for Bent.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Keiichi Ishibori blev 80 år den 8. april 2022 og dermed en del af De glade Firsere.

Keiichi har spillet tennis på deltid i mange år, men fra 2008 kom han med i Superseniorerne, hvor han nu har fået tid til at være med både sommer og vinter.

Tennisafdelingen og Superseniorerne håber, der fortsat kan blive mange gode år på tennisbanen for Keiichi.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heinrich Kristiansen blev 80 år den 16. juni 2022, og dermed er han med i De glade Firsere.

Heinrich har spillet tennis siden klubbens start i 1986, og han har været med i Superseniorerne siden 2008. Heinrich er en sikker vinder på banen, og mange forsøger at vinde over ham. Han er altid i godt humør og klar med diverse kommentarer.

Tennisafdelingen og Superseniorerne håber, der kan blive mange gode år for Heinrich på tennisbanerne.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Erik Vestervig blev 80 år den 6. nov. 2022. Erik er aktiv både vinter og sommer. Han møder altid op på tennisbanen med godt humør, og har altid en kvik bemærkning klar til enhver situation blandt superseniorerne. Han tager sig gerne af kaffebrygningen. Erik ønskes velkommen i gruppen De Glade Firsere. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jens Erik Overgaard blev en del af gruppen De Glade Firsere den 21. nov. 2023.

Jens har spillet tennis i rigtig mange år. Tilbage i 90-erne, hvor Jens var formand i Tennisafdelingen, var han med til at få Superseniorerne i gang, og siden er gruppen vokset til over 40 deltagere. 

Som alle andre kæmper Jens altid for at vinde. Han kan løbe selv de mest umulige bolde op, og 1.serven kan let blive et es.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Følgende har i tidens løb været med i De glade Firsere:

Ernst Jensen fra den 27. maj 2004

Erik Harlou fra den 26/6 2009 

Jørgen Andersen fra den 16. august 2011

Elli Jendresen fra den 21. juni 2012

Thomas Laursen fra den 30. april 2014 

Else Andersen fra den 4. sept. 2014

Erik Andrésen fra den 16. feb. 2015

Jens Wood fra den 3. feb. 2016

Poul Erik Jespersen fra den 13. juni 2016

Werner Hassing fra den 31. juli 2017

Inga Sommer fra den 9. dec. 2017