Bookingregler og banevedligeholdelse

Fejning af tennisbaner: Når du har spillet færdig, klargøres banen til de næste. Slæbenettet løftes fra sin plads og ind på banen. Der fejes kun inden for stregerne og ca. 3 meter bag baglinjen. Du afslutter ved at trække slæbenettet ud til hegnet, og hænge det på plads. Der vil nu ligge en del sorte sten ( slagger) der, hvor du løftede nettet, og disse fejes sammen i en lille bunke ved hegnet med linjekosten.Gør du ikke det, vil de næste risikere at trække de sorte sten ind på banen igen. Herefter fejes linjer.  

Vanding: Jeg sørger dagligt for, at banerne vandes efter behov. I tørre perioder kan det ikke undgås, at banerne tørrer ud i dagens løb. Hvis banen er helt tør, når du skal spille, skal du vande med håndvanderen, inden du spiller. I modsat fald ødelægger du banen.  

Vandpytter på banen: Hvis banerne er bløde efter regn, må der ikke spilles på dem. Er der enkelte vandpytter tilbage, kan du fjerne dem med vandsugerne og spille efter lidt ventetid, hvor banerne tørrer ordentligt op. Vandpytter må ALDRIG fjernes ved at trække slæbenettet gennem pytten. Gør du det, bliver der bare et endnu dybere hul ud af det og en endnu større vandpyt næste gang.  

Sko: Kun tennissko på tennisbanerne ! Ikke løbesko eller andre former for fodtøj med groft mønster.  

Ris/ros: Send en sms til 2425 4551   

Godt spil !  

Christian Kjeldsen

banemand

-----------------------------------------------------------------------------------

Banereservationsregler

Mandag - fredag: Kl. 08 - 18 Alle kan reservere og spille.

                          Kl. 18 - 22 Kun heltidsmedlemmer kan reservere og spille

Lørdag - søndag: Kl. 08 - 22 Alle kan reservere og spille.

Bemærk
Alle medlemmer kan spille på ledige baner uanset tidspunkt.