Aktivitetsudvalg

Aktivitetsudvalget 

Morten Nørlem
Lærkesvinget 29
8462 Harlev J
tlf. 40 59 75 59
E-mail: mortennoerlem@gmail.com

Inge Saunte
Kettingvej 32
8462 Harlev J
tlf. 2118 2196
E-mail: inge.saunte@gmail.com

 

Marianne Eriksen

Araliavej 49

8462 Harlev J

tlf. 6070 1259

E-mail: miky@stofanet.dk

 

Træning: Nye medlemmer kan tilbydes individuel træning efter aftale.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kontaktperson til DGI vedr. Turnering:

Mogens Christensen

Sydbakken 13

8462 Harlev

tlf 6053 2234

E-mail: mogens@karlslund.dk

Til alle medlemmer af Harlev Tennis.

Nu er der kommet besked fra DGI om, at de er klar med hjemmesiden, hvor du kan tilmelde dig de forskellige turneringer, som DGI/JTU/DTF arrangerer. Fra i år samarbejder de tre organisationer om dette tilbud.
Der er deadline for tilmelding 3. maj, så det passer jo fint med sæson-start i april her i Harlev.

Når I følger linket her Oversigt og tilmelding vil I se, at der er både to personers hold og 4 personers hold. Holdene fra de forskellige klubber samles i puljer, så der er 4-6 kampe hen over sæsonen for hvert hold, og for nogle puljer er der også finalestævner.

Jeg har været med i nogle år, både med to personers og nu 4 personers, og jeg har oplevet, at de ansvarlige fra DGI er dygtige til at sætte puljerne sammen.
Puljerne er inddelt efter geografi og niveau, hvilket har givet mange gode og jævnbyrdige kampe, som vi har haft max. en halv times kørsel til.
Vi har benyttet lejligheden til at få snakket tennis (og meget andet) på tværs af klubberne efter kampene – som regel over en bid mad og en øl/vand.

Der er tilmelding via hjemmesiden, som linket fører til - det klarer I selv. Jeg skal have en mail, når I melder jer til, så vi har styr på betalingen af gebyr, som klubben står for. Klubben leverer desuden bolde til hjemmekampene.

Ring eller skriv endelig, hvis I har spørgsmål. Jeg er også behjælpelig med tilmelding.

Mange tennis hilsner
Mogens Christensen
mob: 60532234
mail: mogens@karlslund.dk